söndag 6 juni 2010

Spänn fast bältena....

En enormt spännande tävling utspelades ikväll. Det var så intensivt och fokuserat...ett tag i alla fall, så efter matpausen kom det inte ens igång igen. Helt otroligt! Bara glömma bort att fortsätta i andra halvlek?
Matfriska jävlar, det där. Grillat, både på längden och på tvären. Fattar inte hur somliga kan vräka i sej så mycket...själv åt jag rejält med sallad, potatis och någon oliv, och enbart fyra entrecoter.....ja, och en halv fetaost. Det var rimligt, och nu mår jag som en prins..korv.
Men var det ingen som orkade med fortsatt tävling efter brakmiddagen? Va! Ynkedom...

Som enfald...väldig domare skall jag kungöra resultatet i den enormt prestigeladdade tävlingen mellan arbetskamrater. En till hälften genomförd mångkamp skall anses som avgjord eftersom dessa tre grenar ändå kunde genomföras.
Vi hann ju med att: 1) Namnge lagen 2) Hoppa säck 3) Göra plankleken.
Det är en grannlaga uppgift att poängsätta vissa prestationer, eftersom regler inte verkar vara till för att följas, men jag gör ett försök.....eller skall det till diskningar? Nja...då får vi ta det då, om någon anser en protest motiverad. Fan vet var den skall lämnas in, förresten. Kan kanske läggas i brasan?
Okej, nu är det som det är. Resultaten lyder som följer:
Trea kom lag Formgrens på 4 poäng. Tvåa kom lag Skallben som inhöstade hela 6 poäng. Men helt ohotade segrare är lag Blue Moon! Fantastiskt kämpat! Eller fuskat, eller nåt....men det genererade en summa av hela 9 poäng! Grymt bra resultat, och nytt rekord. I och för sig i en slags premiär, men ändå....vi säger rekord. Grattis Blåmånarna.
Ja denna premiärtävling fick naturligtvis en fin inramning av miljö, väder och gemytlighet, men fasen vad maten och gemenskapen hämmade själva slutförandet. Det var ju helt omöjligt att blåsa igång det sen.
Jag erkänner att jag inte pallade med att avbryta surret runt brasan, men det var det värt. Strutlekar kan vara en inkörsport till grövre missbruk av flams och stoj, så det kan ha varit bra att avstå just en sådan fin kväll.
Det var en fin kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar