fredag 23 januari 2009

Direktrapport

Samling vid restaurangen på utsatt tid, men som vanligt lite oro över dessa eftersläntare. Sven E, Bladh och Furir Tuff var inte i sikte, men dök strax upp på skapliga ben, runda och glada. Pensionären hade kommit med bussen, så nu var alla där.
God mat åt vi, lagom bra stämning var det, och tillbehör av olika slag. Sen var det avfärd för att inspektera och sabba grabbens lägenhet. Men där var så fint så vi kom av oss direkt. Super.
Och det kanske nån gjorde också, men inte så farligt. Det var fullt tillåtet och passande att vara glad. Vi är ett ganska bra gäng ändå, när vi kan fjanta oss med Guitarrhero och Småstadsliv. Sven E skrattade "sanslöst" en kvart av filmen men sen var det lite godnatt en stund. Nu kommer det sms: "Sven E sover än". Blir säkert bra om han får sova ut i värdens säng. Mysigt.
Vet inte vid pressläggningen om resten kom ut på krogen, för reportern måste skynda till pressarna. Beng Ha var nog som vanligt. Helt opåverkad enligt honom själv ja, men skall kolla hur han mår tidigt i morgon.

3 kommentarer:

  1. det lät som en trevlig kväll igår.

    SvaraRadera
  2. Och det blev nog ändå bättre när jag gick hem...

    SvaraRadera
  3. hehe. sven e är en riktig lirare

    SvaraRadera