lördag 12 december 2009

Mixatblandat

Vattenkranar och efterdropp är väl ett lika vanligt fenomen som gamla gubbar och do, men på diskbänken här är det säkert mer likt vårflod än småförtretliga droppar.
Överraskande strålar i överraskande vinklar kommer när man minst anar det, och det porlar muntert när det inte stängs av på rätt sätt. För det måste stängas av på exakt rätt vis, annars står det och skvalar som det vill. Och ibland blir det ett häftigt ljud i någon sliten ventil så att det brummar i hela huset. Det är ju tur att den varnar oss. Det är en sportslig personlighet, som sitter där på bänken.
Han har snart spelat sin sista match på högre nivå. En kraftig fraktur har han dolt tills nu, men det blev för uppenbart till slut. Från och med i går är det ytterst korta inhopp som gäller. Kan inte bli på annat vis eftersom han är bandagerad med eltejp och buntband för att stoppa blödningarna. Det hjälpte förresten föga, men styrde dem lite åt rätt håll ändå. Neråt för det mesta.
Jag måste få tag i en ersättare omgående, och den skall vara mer kvalificerad. Men det vågar jag inte säga högt, för då riktas väl missnöjet åt alla möjliga håll när man är som minst beredd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar