lördag 27 juni 2009

Terra Firma Fest

Bollnäs vann såklart brännbollen mot Ovanåker. Egentligen behövde vi inte ens räkna poängen, för så uppenbart utskåpade blev de. Ha! Det var nog det viktigaste på hela dagen, att vi klarade detta lågt satta mål.
Men egentligen så var brännbollen bara en gemytlig ursäkt, för att få ge de bästa kommentarerna om varandra. Det fanns verkliga godbitar i detta spel, som satt klockrent. Våra asiater, en i vart lag, gav på varandra med fin känsla. När det blev miss på miss med slagträt hördes det uppmuntrande från den andre: -Tänk på ris! Och kontringen kom efter sidbytet: -Det går bättre om du tar två pinnar, istället för en!
Ingen slogs. Alla var varma. Trevliga utan att bli krystade. Landet lagom satte sin prägel även här, på ett lagom bra sätt. Att det är fredag sätter sina spår, genom att det inte är så mycket energi till sattyg.
Några gick på semester nu, medan andra fortsätter någon vecka, och det önskades välgång och lycka och skickades omtanke på olika ledder. Sådan värdesätter jag. Och det var ärligt det som sades. Bra för framtiden och stämningen i ett lag. Skön helg väntar. Kan bli en bra måndag med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar