tisdag 24 februari 2009

Dagens tallrik

Tisdag kväll i det förlovade landet. Extra Rapport så fort man bara funderar på att knäppa på TV:n, och säkert stort pådrag i Ockelbo nu. Det var väl för bra att kärleken håller, så att den lilla kommunen får lite pr och draghjälp. Det kan dom behöva efter nedgången med korgspel och plastbaljor.
Här är det lite oväntat lugnt, eftersom roliga studiecirkeln blev inställd. Det kan väl inte ha nåt samband med det ovanstående heller? Måste kolla om vår rolige ledare är från lilla kommunen mitt emellan allt annat. Men troligen är det bara någon sportlovsbiverkning. Så vi stannar hemma och övar och hittar på nåt annat med, var så säker.
Och kvällsmat har jag inte ens tänkt på, på riktigt, för det fixar hon som bäst, favoritdottern. Ja, lite sent idag, men det är inte hennes fel. Snarast mitt, som drummlar bort timmar hur lätt som helst. Men det är väldigt bra att man kan det, tycker jag. Lugn inställning med andra ord.
Och i morgon viner en annan iväg till gamla kabelverkstan, för att träffa optimistkonsulten som peppar och hjälper de här dagarna. Får se vilka som är där av det gamla gänget. Kanske nån flinar, lite, när man dyker upp.
Svårt att veta om man skall försöka lura åt sej en billig tallrik igen. Vi får se vad de bjuder på där nere en Onsdag.

2 kommentarer: