fredag 29 maj 2009

Blåbärssoppa

Måste ha tankat bra mycket blåbärssoppa under dagens lopp, för det kröp i kroppen av energi, hela dagen. Och en ömmande arm, efter för tunga ryck hemma, bättrade sig markant idag. Det var lite oroligt igår med den, och besvärligt.
Och gårdagens kvällsjobb blev avlutat och klart i skaplig tid. Så nu är det lugnt sedan någon timme tillbaka. Och inte bara för mig skall tilläggas. Det var lite ovissa dagar för någon bekant ungdom, med trasgrejor, men nu tar vi nya tag igen. Det brukar vi göra, och vi har vanan inne. Vi skall hjälpas åt med det, har vi bestämt. Eller, jag kanske bestämde...?
Badväder snart? Jag tycker att det börjar att pratas om badning nu bland folk. Men det får bli helt ofrivilligt då, för frivilliga mig ställer sällan upp på tidiga vårbad. För mej är det väldigt tidigt ännu för sådant.
Det skulle kunna ske på grund av en bra anledning bara. Kanotkapsejsning kan vara en sådan bra anledning. Men det har ännu inte inträffat, så varför skulle det ske nu, kan man fråga. Borde ta ett brejk från helgens övningar och plaska runt lite självsäkert i pjumsen här nedanför. Idiotsäkert! Torr som knäckebröd i en mjölpåse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar