lördag 9 maj 2009

Hela Kvarteret

Idag är det "Det våras för kulturen", alltså öppet hus i hela kulturkvarteret mellan klockan elva och två. Buo skall tuta till lite i Colliniparken, och inviga dagen och sedan blir det en salig blandning. Prova på grejor, öppna repetitioner, hantverk och uppträdanden. Och kolbullar!
Ta med gitarren och få lektioner? Nja, inte idag för min del, men det skulle behövas. Annars är en del av området en stökig byggplats, men det blir ordning till hösten med de förbättringar som nu görs. Jag skall åka och kolla vad de har att bjuda på i dag i kvarteret, och lyssna på bra musik, av lite olika sort.
Och Buo spelar på stan som vanligt på lördagar från klockan tolv. Hoppas bara på uppehållsväder. Klart är att det inte blir så varmt som på första maj, för då var det inte läge att ha långkalsonger. Det var en stor prestation att genomlida den dagen med värme och marcher.
Violinisten skall bara vakna till snart, och göra sig i ordning, så skall jag skjutsa dit henne. Det blir visst kammarorkestern, spelmanslaget och salsabandet för hennes del. Det kanske räcker, men det förvånar mig inte ett dyft om hon klämt in ett par punkter till ändå. Det är ju så förbaskat roligt med allt sådant. Hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar