onsdag 23 september 2009

Rörd, inte skakad?

Världskriget uteblev den här gången. Ibland konstaterar man att det är precis så här som krig startar! Samma heta känslor på många väg- och jaktmöten. Men alltså inte ikväll, och det var ju säkert bestämt redan före.
Vi har avklarat det årliga vägmötet i vår lilla vägförening och det gick precis så bra som det skulle. Det var ju inget speciellt heller som skulle avhandlas och alla var på bra humör. Lättsamt och bra, avklarades de obligatoriska punkterna. Och sen var det kaffe och hemgång.
Det skall bli ett lätt nöje att skriva det protokollet strax. Speciellt roligt att få skriva dit högt värderade grannen och fd. arbetskamratens namn som ordförande:) Det förtroendet kanske han inte var beredd på, men vi körde lite med överrasknings- momentet och det lyckades.
Nu efteråt är jag säker på att de röda öronen hos nye ordföranden inte berodde på ilska, utan att det mest var för att han blev lite rörd. Han kanske inte är så van med uppskattning från oss i byn jämt, men det skall han ha den retstickan. Heja han!

2 kommentarer:

  1. järpen eller rosenbusken?

    SvaraRadera
  2. Men hej! Båda egentligen. Först järpen sen fem år, och bortbytt mot rosenknopp ikväll:) Men alla är vänner än!

    SvaraRadera