tisdag 1 september 2009

DeciB eller

Det är bra att man hörs. Att låta, och att våga höras. Men i bland går det för långt. Med metoder som jag tycker är sjuka och fega på många sätt. Har man svårt att stå öga mot öga, och därför söker ett avstånd? Ett fegt säkerhetsavstånd och distans till någon, som kanske är utan öronproppar.
Jag tycker att man skall klara sig utan dessa jävla sprayhorn. "Köp en burk ljud, och få en sats tinnitus på köpet!"........Slår det inte till efteråt, som ett bakrus? Slår tillbaka? Piper som tusan nu? Det var ju riktat bort, men det kanske blev mot ändå.
Jag tror att vanliga, egna rösten, hörs bättre och längre, än att bara tuta på med luft bakom burken. Det beror såklart på vad man vill säga just i den stunden. Innehållet bär väl oftast ut budskapet väl så mycket som kraften. Helst ärligare och friskare, men ibland äckligt som skämd gammal mat.
Sen kan ibland den egna rösten höras kortare och mindre. Det kan vara rätt bra det, i små sammanhang. Ibland sitter man väl i en mysig liten skrubb. Viskar och pysslar med hemlisar. Tut

2 kommentarer:

  1. Emma å trött lillfis i soffan2 september 2009 kl. 21:49

    bra bra!

    jaa, bööööp grejen, är inte å leka med, hatar oljud!

    SvaraRadera
  2. Och samma sak med att kasta skit via andra "burkar". Fegsjukt. Jag hade liksom två saker att reta mej på igår, och då tar två flugor i samma smäll.

    SvaraRadera