måndag 2 mars 2009

Dagens sanning

Ombesiktning av bilen idag, och sedan besök hos bullbagarn i Byn.
Ömsesidig behållning av detta eftersom jag fick med mej bullar hem och lite annat, och han fick behålla lingonsylten! Tänk vad jag kan räkna rättvist och bra.
Efter skolan tvingade jag junior att följa med och köpa nya skidor. Motvilligt tog han emot ett par twintips, med mungiporna som ubåtar. Nämen ni förstår väl vem som var glad!! Hoppa på funparken med gamla lagg som spricker är ingen höjdare. Det här blir nog häftigt. Men inga rails och järnskrot mot nya stålkanter har jag sagt. Skall syna varje rispa under, för det skall inte nötas på så fina skidor. (tror han att jag kommer att göra,ha!) Men bara det går helt med honom så är jag nöjd.
Fräna grejor blir det, hoppa och dra upp benen så att det ser ut som en häger, eller vika dem åt sidan i flykten. Fattas bara balettkjol. Nä, retas bara på skoj. Vi gör så, och vet bra var vi har varandra nuförtiden. Och han retas alltid värst! Jaha, nu tar vi nåt annat ämne.
Nja, har svårt att ljuga nåt mer just nu. Lite fika, fådda hastbullar och kaffe, så får man inspiration igen.
Hörde om en mästare på att ljuga förresten. Han ljög till och med när han ljög, han.

2 kommentarer:

  1. jaaa... börjes bullar va så gooa dom! :) hast men ändå så goda på nå vis, ja ska ta reda på receptet ja, bra å ha, duktig den där.. kanske starta eget bageri?! jasså fick han nye skider nu grabben.. :) nää nu nattis, suck alldeles för sent som vanligt! hur gick d med bilen? gick den igenom nu? :)
    sov gott hej

    SvaraRadera
  2. Jadda, hela traktorn gick igenom och ut på andra sidan, å så till Börje och fick bullar MED MERA. Mina bullar är slut.

    SvaraRadera