söndag 1 mars 2009

Virusén

Ny månad. Vasalopp, rester av ett skid-VM och bandyslutspel. Nu kan man titta på det lite mer från sidan, eftersom det blev färdigspelat här hemma.
Och när jag slår över till bandykanalen efter dagens första besök i pannrummet, så står det redan noll-fyra mellan Bajen och Saik. Det var det. Hade hoppats på en jämn match, men då får vi fundera ut nåt annat istället. Kan slötitta lite ändå...
Det var sjutton vad mail man fick förresten. 36st tror jag det blev idag. Från helt okända människor. Och uppretade var dom, de flesta. Nåt massutskick har drabbat regionen och sprider sej som en löpeld. Så är det med dagens I-landsproblem. Men någon hade säkert roligt med att fixa till lite lokalt kaos för oss användare.
Nu kommer vi på nåt bra att äta istället, tycker jag. Maten, det är halva födan det, var det någon poet som sa. Och god mat, den sätter lite accént på tillvaron. Men chilichoklad?

8 kommentarer:

  1. chilichocklad låter inget vidare. det ska vara "lion" och inget annat. eller varför inte en klassisk kexchocklad?

    SvaraRadera
  2. kexchoklad kan ju vara bland det godaste!

    SvaraRadera
  3. Och mörk vanlig CHOKLAD, utan kollijox. lion, vad sjutton kan det vara då? Tacka vet jag kronans gamla hederliga, Kalmarchoklad tror jag, säkert som bäst efter ca 12 år! (vad väntar:Små ljusa kakor med kaviar eller nötchoklad med köttfärs?)

    SvaraRadera
  4. Nja, Bara fin liten by nära Sävstaås. Är lite feganonym än.

    SvaraRadera
  5. Eftersom att du är anonym, och uppenbarligen har dina sympatier hos det orangeblå laget, så måste jag ge dig en eloge för att du visar sådan storhet och önskar oss lycka till!

    SvaraRadera
  6. näjnäj, inte choklad med chili, det går ju bara inte ihop, usch! bandy är rätt kul, undra just hur det ligger till med den nu, ingen koll alls, vet du hur det går för det rödblåa laget? :)

    SvaraRadera
  7. Jansson:Bäst att inte visa sej här på stan, nu när man önskat Brobergarna lycka till. Emma:Du är rolig som vanligt. Dom vinner ju VM snart, själva.Ha det.

    SvaraRadera