torsdag 21 januari 2010

Absolute makeover

Hur går det för Anders och Måns? Klarar de av denna kritiska sträcka? Är de inte ute på verkligt tunn is, och har de planen helt klar för sig?
Det är många frågeställningar att besvara. Allvarliga sådana. För hur har det kunnat skett en sådan omvälvande förändring i deras personligheter? Å andra sidan kanske de bara dolde sina rätta jag under en mesig och finurligt snäll fasad i sina tidigare serier. I alla dessa tidigare program med gamla hederliga genomsnälla Anders och Måns.
Där var de till etthundra procent genomgemytliga, men numer kan vad otrevligt som helst komma ur deras munnar. Jag är rent skärrad! Kanske det skall startas nån facebookgrupp? Rädda A och M! Eller..spärra in desamma?
Jag gillade de gamla programmen skarpt. När de till exempel besökte någon speciell människa med vissa egenheter var det aldrig fråga om att dra ner någon i skiten. Det var de alldeles för snälla för. Men.. de lämnade ett lagom utrymme för vår egen bedömning. Oftast med en härlig snäll vink. Därunder såg man att de hade kapacitet att vara vassa, om de nu skulle vilja vara det. Men de var alltid snälla.
Jag förstår att de nu släpper lös och är vassa. Fan vad dumma de har varit på folk nu. På ungar med...och det gör de så jäkla bra. Mer dumhet från Anders och Måns är vad vi behöver.
Och bara förnamnen säger väl det mesta... Men är dom elaka och dumma, eller hur är det? Men byt namn till nåt elakt då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar