torsdag 23 april 2009

Café och favoriter

Ikväll är det musikcafé på Heden med Estet-tvåorna. De har gästartister från Tyskland med i uppträdandet, en klass som är på besök här i veckan.
Det är mysigt med fikabord och underhållning av ungdomarna. Bra variation blir det alldeles säker, och fint. Det finns kvalitet i den gruppen och när de uppträder är det svårt att ha torra ögon. Jämt när ungar och ungdomar uppträder så måste jag ta fram näsduken. Bölgroda! Och det skäms jag aldrig för. Jag bara njuter. Till och med när det gnisslar och gnäller lite i pipor och strängar.
Vana från scen är bra för hela livet, och för att bli säker och trygg. Där kan man säkert lära sig mycket om sig själv. Och att våga visa vem man är i olika situationer. Fantastisk utbildning!
Jag undrar hur Hårgalåten ter sig för en Tysk violinist. Det blir spännande att höra den internationella duon försöka få till det äkta trollska i den.
Dans, teater och musikblandning blir det nog, plus fikaförsäljning med behållningen till klasskassan. Det fyller på inför resan till hösten. Ett besök hos de nuvarande gästerna, från en ort utanför Berlin.
Ett besök på Järvzoo förra dagen var säkert intressant. Världens häftigaste djur måste vara älgarna. Fråga varje tysk. Kanske de frågade efter älgvarningsskyltar att ta hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar